Creatieve workshops in Drenthe, Groningen en Friesland

Naast de workshops die standaard gehouden worden in Assen is een workshops op locatie ook mogelijk. Dat doe ik vooral in de provincies Drenthe, Groningen en Friesland. Deze workshops van een dagdeel zijn geschikt voor beginners, iedereen kan meedoen met als resultaat een eigen kunstwerk. Voor de workshops kunt je denken aan:

  • Vriendenuitje of vriendinnenuitje
  • Familie-uitje
  • Teambuilding
  • Teamuitje
  • Personeelsuitje

Voor wat betreft reistijd zou het fijn zijn dat die maximaal 40 minuten vanuit Assen (wijk Kloosterveen) is, wat een beetje neerkomt op de onderstaande plaatsen in de provincies Drenthe, Groningen en Friesland. Uiteraard kom ik ook graag naar de tussenliggende plaatsen.

Drenthe
Groningen
Friesland
Assen
Groningen
Drachten
Coevorden
Haren
Heerenveen
Emmen
Hoogezand-Sappemeer
Hoogeveen
Stadskanaal
Leek
Veendam
Meppel
Winschoten
Roden
Zuidlaren
GildaArt workshops scoren gemiddeld:
(5.0) o.b.v. 24 beoordeling(en)
bekijk alle beoordelingen
Kaart Nederland

Hieronder vind je een overzicht van de workshops die ik geef. Deze workshops geef ik ook thuis, het maximum aantal deelnemers is dan 6 vanwege de beperkte ruimte. Op locatie is dit ook afhankelijk van de ruimte, maar zou de groep groter kunnen zijn. Als je geïnteresseerd bent in één van mijn workshops op locatie dan kunt je via het contactformulier contact met mij opnemen over de mogelijkheden.

5
Workshop Vergulden
1-6
75
3 u.
Beginner
1
Cursus beeldhouwen
1-2
325
11x 2½ u.
Beginner
Workshop Epoxyhars 3D
Workshop epoxy hars: 3D
1-4
135
2x 2 u.
Gevorderd
fotos mijn website
Workshop epoxy hars: Tafel/ dienblad
1-6
114,95
3½ u.
Beginner
1
Workshop epoxy hars: Serveerplank
1-6
59,95
3 u.
Beginner
21
Workshop (UV) epoxy hars: Sieraden
1-6
59,95
2 u.
Beginner

Workshops bij GildaART in Assen

Het is ook altijd mogelijk een workshop op de locatie bij GildaArt in Assen te doen. De workshops van GildaArt worden gegeven in een prettige en rustige sfeer en in een kleine setting. Van eventuele extreme hitte in de zomer hebben we geen last, in de ruimte is airconditioning aanwezig. Naast het creatieve element wil ik ook graag dat genoten wordt van het samen gezellig bezig zijn. Een geurige kop koffie of thee met iets lekkers hoort daar ook bij.