Beoordelingen workshops bij GildaArt

GildaArt workshops scoren gemiddeld:
(5.0) o.b.v. 24 beoordeling(en)

Super leuke workshop

Deze workshop is fantastisch. De begeleiding en uitleg is duidelijk en fijn en de sieraden prachtig. Alles is aanwezig om ze helemaal naar eigen wens te maken. En Gilda zet echt een paar stappen erbij om het zo leuk mogelijk te maken.… Lees verder “Super leuke workshop”

Karin
Epoxy hars: Sieraden

Zeer leerzame workshop

Ik heb de workshop als zeer prettig, leerzaam, gezellig, deskundig ervaren. Ik zal haar zeer zeker… Lees verder “Zeer leerzame workshop”

Joke van Stralen
Vergulden

Oorbellen en een ketting

Oorbellen bij workshop Sieraden met epoxy hars

Gisteren een workshop sieraden gevolgd bij Gilda, wat een leuke, leerzame en gezellige ervaring! Gilda geeft hele duidelijke instructies en tips maar liet ons helemaal vrij in wat we wilden maken of uitproberen. Ik maakte oorbellen en een ketting en ben er superblij mee. Echt een aanrader, dankjewel… Lees verder “Oorbellen en een ketting”

A.C.
Epoxy hars: Sieraden

Leerzame en leuke workshop

Het was een leerzame en leuke workshop met een fantastisch resultaat. Ik heb het dienblad gemaakt. Gilda had de houten basisdienbladen en gaf uitleg over het gebruik van epoxy. Ze hielp me door suggesties te geven, maar liet me helemaal vrij in het toepassen van mijn eigen ideeën, kleuren en toepassingen. Van de epoxy die… Lees verder “Leerzame en leuke workshop”

Goodskinfood Factory
Epoxy hars: Tafel of dienblad

Epoxy hars tafel

Workshop Tafel of dienblad met epoxy hars

Met veel plezier een tafel gemaakt in de workshop bij Gilda. Zeer gastvrij ontvangen en een gezellige middag gehad. Met een mooie en unieke tafel als… Lees verder “Epoxy hars tafel”

Monique
Epoxy hars: Tafel of dienblad

Verrassend!

De workshop bij Gilda was heel erg leuk en voor herhaling vatbaar! Het effect van de epoxy is prachtig, en omdat het even duurt voordat de laag uitgehard is, is het resultaat een verrassing. We komen vast en zeker nog eens… Lees verder “Verrassend!”

Myrna
Epoxy hars: Tafel of dienblad

Leuke creatieve workshop

Serveerplank deelnemer workshop

Samen met mijn zus en moeder een workshop gevolgd bij Gilda. De workshop is leuk, maar ook informatief. Wij hebben een hele leuke middag gehad en zijn blij met het uiteindelijke… Lees verder “Leuke creatieve workshop”

Wikke
Epoxy hars: Serveerplank

Een aanrader

Wij hebben een superleuke middag gehad bij Gilda. Zij weet ontzettend veel over epoxy, en heeft een leuke manier van communiceren. Een… Lees verder “Een aanrader”

Erinn
Epoxy hars: Serveerplank

Mee met de stroom

Serveerplank deelnemer workshop

Wat een mooi verjaarscadeau: ik mocht met mijn twee dochters een workshop doen bij Gilda. Na een hartelijke ontvangst volgde een uitleg met powerpointpresentatie over het materiaal en de mogelijkheden van epoxihars. Stapsgewijs nam Gilda ons daarna mee in het creatieve proces dat volgde, waarbij ieder van ons een eigen ontwerp maakte op een mooie… Lees verder “Mee met de stroom”

Angela Raanhuis
Epoxy hars: Serveerplank

Fantastische workshop!

We werden warm ontvangen door Gilda. Na een korte uitleg en introductie mochten we aan de slag. Goede begeleiding, maar vooral ook ruimte voor eigen creativiteit. Zeker een aanrader. En Gilda is een… Lees verder “Fantastische workshop!”

Robyn
Epoxy hars: Serveerplank

Leuke workshop!

Serveerplank deelnemer workshop

Wat een leuke workshop was het! Met geduld is ons alles rustig uitgelegd. We zijn het hele proces prima begeleid en kwamen tot prachtige resultaten. Echt een… Lees verder “Leuke workshop!”

Esther Hendriks
Epoxy hars: Serveerplank

Epoxiworkshop

Wij hebben een super middag gehad, wat geweldig en wat een mooie presentatie kregen we voor we begonnen. Heel erg bedankt Gilda voor deze leerzame middag en zeker tot… Lees verder “Epoxiworkshop”

Rina en John de vos
Epoxy hars: Etagère

Een nieuwe ervaring

Omdat ik binnenkort met mijn twee oudste kleindochters (van 13 en 21) een workshop sieraden met epoxyhars bij Gilda wil volgen, besloot ik eerst zelf ervaring op te doen. Het werd een gezellige middag, waarin we na de duidelijke uitleg met verschillende, door ons gekozen kleuren aan de slag gingen. Bijzonder om te zien hoe… Lees verder “Een nieuwe ervaring”

Heleen Gelinck
Epoxy hars: Tafel of dienblad

Mooi eindresultaat

Gezellige workshop en goede begeleiding. Veel mogelijkheden voor gebruik materialen. Je kunt ook je eigen creativiteit kwijt. Aan het eind van de workshop heb je een mooi en origineel tafeltje! Blij mee… Lees verder “Mooi eindresultaat”

Janita
Epoxy hars: Tafel of dienblad

Voor het eerst….

Voor het eerst heb ik een workshop resin art gevolgd. Ik had van te voren al wat foto’s van Gilda gehad zodat ik mij n beeld kon vormen wat er zou kunnen. ik heb gekozen voor n tafeltje. ik had zelf n voorbeeld van n schilderijtje dat ik ooit zelf had gemaakt en dat emotionele… Lees verder “Voor het eerst….”

Yvonne Bakker
Epoxy hars: Tafel of dienblad

Resin art

Wat een leuke creatieve middag. Resin Art had ik wel eens gezien via YT. Het leek me wel leuk om zelf te doen en dat was het ook. Het tafeltje is een succes geworden. Zelf wil ik het ooit es gaan combineren met beeldhouwwerk in steen. De workshop is zeker een… Lees verder “Resin art”

Regina
Epoxy hars: Tafel of dienblad

Workshop harsen

De workshop die ik bij Gilda heb gedaan was uniek. De begeleiding, het proces en tenslotte een prachtig resultaat. Heel erg de moeite waard. De inspiratie die Ik heb opgedaan ga ik combineren met steenhouwen. En zo kun je dus twee verschillende materialen op een orginele manier combineren. Bedankt… Lees verder “Workshop harsen”

Liza Hoekstra
Epoxy hars: Tafel of dienblad

Workshop

Tijdens deze workshop met epoxy/ hars een prachtig tafeltje gemaakt. Het was leuk te zien hoe je met kleuren kunt werken en deze in elkaar over te laten lopen. Gilda legt het goed en geduldig uit, de resultaten waren allemaal even mooi! Ook gezellig koffie… Lees verder “Workshop”

Marja
Epoxy hars: Tafel of dienblad

Workshop

Ik heb bij Gilda geleerd hoe ik met bladgoud kan werken. Het was een gezellige middag en ik heb een prachtige sokkel… Lees verder “Workshop”

Marja
Epoxy hars: Serveerplank

Top!

Heel erg leuk om te doen. Het is lastig spul om mee te werken, dus altijd goed om even ervaring op te doen zodat je weet hoe het spul zich gedraagt en waar je op moet letten. Ik had zelf allemaal dingen meegenomen om in mijn werkstuk te leggen, maar er zijn ook genoeg dingen… Lees verder “Top!”

Bernadette de Jonge-Lubbers
Epoxy hars: Tafel of dienblad

Prachtig resultaat!

De eerste keer met hars werken; ik had geen idee hoe het werkt dus heel nieuwsgierig. Heb al wel prachtige beelden van Gilda gezien die ze bewerkt heeft met hars. Bij binnenkomst zag ik veel materiaal en was Gilda goed voorbereid. Heel fijn vond ik dat Gilda ons stap voor stap begeleide in het proces.… Lees verder “Prachtig resultaat!”

Carine Wortelboer
Epoxy hars: Tafel of dienblad

Workshop Vergulden

Via een kennis in contact gekomen met Gilda. Ik heb deelgenomen aan de workshop Vergulden. Na een hartelijk ontvangst en duidelijke uitleg konden we aan de gang. Door een zwarte ondergrond aan te brengen kon een tekening hierop worden aangebracht. Door vooraf een lijm te gebruiken kon de vergulding plaatsvinden. Na de schoonmaak actie kon… Lees verder “Workshop Vergulden”

Meine Verhoeven
Vergulden