Workshop tafel of dienblad met epoxy hars

Workshop tafel of dienblad
Duur
ca. 4 uur
Minimum aantal deelnemers
1
Maximum aantal deelnemers
5
Kosten (incl materiaal en BTW)
€ 114,95
Ervaringsniveau
beginner

In deze ca. 4 uur durende workshop ga je een bijzettafeltje of dienblad ‘pimpen’ met epoxyhars. Je voegt pigmenten toe aan de epoxyhars en mengt dit tot een resultaat dat je mooi vindt. Eventueel kun je nog wat decoratieve elementen toevoegen.

Het duurt ca. 2 dagen voor de epoxyhars uitgehard is, je kunt jouw werkstuk daarna ophalen. Het tafeltje of dienblad staat vast prachtig in je huis.

GildaArt workshop beoordelingen

Deze workshop is fantastisch. De begeleiding en uitleg is duidelijk en fijn en de sieraden prachtig. Alles is aanwezig om ze helemaal naar eigen wens te maken. En Gilda zet echt een paar stappen erbij om het zo leuk mogelijk te maken.… Lees verder “Super leuke workshop”

Karin
Oorbellen bij workshop Sieraden met epoxy hars

Gisteren een workshop sieraden gevolgd bij Gilda, wat een leuke, leerzame en gezellige ervaring! Gilda geeft hele duidelijke instructies en tips maar liet ons helemaal vrij in wat we wilden maken of uitproberen. Ik maakte oorbellen en een ketting en ben er superblij mee. Echt… Lees verder “Oorbellen en een ketting”

A.C.

Het was een leerzame en leuke workshop met een fantastisch resultaat. Ik heb het dienblad gemaakt. Gilda had de houten basisdienbladen en gaf uitleg over het gebruik van epoxy. Ze hielp me door suggesties te geven, maar liet me helemaal vrij in het toepassen van… Lees verder “Leerzame en leuke workshop”

Goodskinfood Factory
Workshop Tafel of dienblad met epoxy hars

Met veel plezier een tafel gemaakt in de workshop bij Gilda. Zeer gastvrij ontvangen en een gezellige middag gehad. Met een mooie en unieke tafel als… Lees verder “Epoxy hars tafel”

Monique

De workshop bij Gilda was heel erg leuk en voor herhaling vatbaar! Het effect van de epoxy is prachtig, en omdat het even duurt voordat de laag uitgehard is, is het resultaat een verrassing. We komen vast en zeker nog eens… Lees verder “Verrassend!”

Myrna
Serveerplank deelnemer workshop

Samen met mijn zus en moeder een workshop gevolgd bij Gilda. De workshop is leuk, maar ook informatief. Wij hebben een hele leuke middag gehad en zijn blij met het uiteindelijke… Lees verder “Leuke creatieve workshop”

Wikke

Wij hebben een superleuke middag gehad bij Gilda. Zij weet ontzettend veel over epoxy, en heeft een leuke manier van communiceren. Een… Lees verder “Een aanrader”

Erinn
Serveerplank deelnemer workshop

Wat een mooi verjaarscadeau: ik mocht met mijn twee dochters een workshop doen bij Gilda. Na een hartelijke ontvangst volgde een uitleg met powerpointpresentatie over het materiaal en de mogelijkheden van epoxihars. Stapsgewijs nam Gilda ons daarna mee in het creatieve proces dat volgde, waarbij… Lees verder “Mee met de stroom”

Angela Raanhuis

We werden warm ontvangen door Gilda. Na een korte uitleg en introductie mochten we aan de slag. Goede begeleiding, maar vooral ook ruimte voor eigen creativiteit. Zeker een aanrader. En Gilda is een… Lees verder “Fantastische workshop!”

Robyn
Serveerplank deelnemer workshop

Wat een leuke workshop was het! Met geduld is ons alles rustig uitgelegd. We zijn het hele proces prima begeleid en kwamen tot prachtige resultaten. Echt een… Lees verder “Leuke workshop!”

Esther Hendriks

Wij hebben een super middag gehad, wat geweldig en wat een mooie presentatie kregen we voor we begonnen. Heel erg bedankt Gilda voor deze leerzame middag en zeker tot… Lees verder “Epoxiworkshop”

Rina en John de vos

Omdat ik binnenkort met mijn twee oudste kleindochters (van 13 en 21) een workshop sieraden met epoxyhars bij Gilda wil volgen, besloot ik eerst zelf ervaring op te doen. Het werd een gezellige middag, waarin we na de duidelijke uitleg met verschillende, door ons gekozen… Lees verder “Een nieuwe ervaring”

Heleen Gelinck

Gezellige workshop en goede begeleiding. Veel mogelijkheden voor gebruik materialen. Je kunt ook je eigen creativiteit kwijt. Aan het eind van de workshop heb je een mooi en origineel tafeltje! Blij mee… Lees verder “Mooi eindresultaat”

Janita

Voor het eerst heb ik een workshop resin art gevolgd. Ik had van te voren al wat foto’s van Gilda gehad zodat ik mij n beeld kon vormen wat er zou kunnen. ik heb gekozen voor n tafeltje. ik had zelf n voorbeeld van n… Lees verder “Voor het eerst….”

Yvonne Bakker

Wat een leuke creatieve middag. Resin Art had ik wel eens gezien via YT. Het leek me wel leuk om zelf te doen en dat was het ook. Het tafeltje is een succes geworden. Zelf wil ik het ooit es gaan combineren met beeldhouwwerk in… Lees verder “Resin art”

Regina

De workshop die ik bij Gilda heb gedaan was uniek. De begeleiding, het proces en tenslotte een prachtig resultaat. Heel erg de moeite waard. De inspiratie die Ik heb opgedaan ga ik combineren met steenhouwen. En zo kun je dus twee verschillende materialen op een… Lees verder “Workshop harsen”

Liza Hoekstra

Tijdens deze workshop met epoxy/ hars een prachtig tafeltje gemaakt. Het was leuk te zien hoe je met kleuren kunt werken en deze in elkaar over te laten lopen. Gilda legt het goed en geduldig uit, de resultaten waren allemaal even mooi! Ook gezellig koffie… Lees verder “Workshop”

Marja

Ik heb bij Gilda geleerd hoe ik met bladgoud kan werken. Het was een gezellige middag en ik heb een prachtige sokkel… Lees verder “Workshop”

Marja

Heel erg leuk om te doen. Het is lastig spul om mee te werken, dus altijd goed om even ervaring op te doen zodat je weet hoe het spul zich gedraagt en waar je op moet letten. Ik had zelf allemaal dingen meegenomen om in… Lees verder “Top!”

Bernadette de Jonge-Lubbers

De eerste keer met hars werken; ik had geen idee hoe het werkt dus heel nieuwsgierig. Heb al wel prachtige beelden van Gilda gezien die ze bewerkt heeft met hars. Bij binnenkomst zag ik veel materiaal en was Gilda goed voorbereid. Heel fijn vond ik… Lees verder “Prachtig resultaat!”

Carine Wortelboer
Mijn Pinterest account
Mijn LinkedIn account
Mijn Instagram account