Creatieve workshops in Drenthe, Groningen en Friesland

Naast de workshops die standaard gehouden worden in Assen is een workshops op locatie ook mogelijk. Dat doe ik vooral in de provincies Drenthe, Groningen en Friesland. Deze workshops van een dagdeel zijn geschikt voor beginners, iedereen kan meedoen met als resultaat een eigen kunstwerk. Voor de workshops kunt u denken aan:

  • Vriendenuitje of vriendinnenuitje
  • Familie-uitje
  • Teambuilding
  • Teamuitje
  • Personeelsuitje

Voor wat betreft reistijd zou het fijn zijn dat die maximaal 40 minuten vanuit Assen (wijk Kloosterveen) is, wat een beetje neerkomt op de onderstaande plaatsen in de provincies Drenthe, Groningen en Friesland. Uiteraard kom ik ook graag naar de tussenliggende plaatsen.

Drenthe
Groningen
Friesland
Assen
Groningen
Drachten
Coevorden
Haren
Heerenveen
Emmen
Hoogezand-Sappemeer
Hoogeveen
Stadskanaal
Leek
Veendam
Meppel
Winschoten
Roden
Zuidlaren
Kaart Nederland

Als u geïnteresseerd bent in één van mijn workshops op locatie dan kunt u contact met mij opnemen over de mogelijkheden.

GildaArt workshops scoren gemiddeld:
(5.0) o.b.v. 20 beoordeling(en)
bekijk alle beoordelingen

Workshops Epoxy hars
beginners

In de Epoxy hars workshops leer je hoe je kunt werken met epoxyhars (Resin). Je leert hoe je de componenten moet mengen en kleuren kunt aanbrengen met pigmenten. De epoxyhars krijgt dan het uiterlijk van glas, glanzend en transparant.

Ik bied workshops voor beginners en gevorderden:

Workshop Vergulden
beginners

Vergulden is het aanbrengen van een flinterdun laagje bladgoud ter decoratie of bescherming van een object. Tijdens de workshop “Vergulden” gaan we deze techniek toepassen op een door jou meegenomen eigen voorwerp. We gebruiken hierbij bladgoud, bladkoper of bladzilver, zodat je verschillende effecten kunt creëren. Het materiaal hecht zich met de lijm op de meeste ondergronden, zoals plastic, leer, hout, metaal en steen.

Meer informatie over de workshop Vergulden

Workshop Vilten
beginners

Meer informatie volgt.

Enkele voorbeelden van vilten

Cursus beeldhouwen
beginners en gevorderden

Wilt u beginnen met beeldhouwen, of wilt u meer leren over de technieken, dan is de cursus beeldhouwen misschien iets voor u. In een kleine groep (maximaal 3 personen) leert u de (basis) technieken van het beeldhouwen. Daar de kleine groepen is het mogelijk om veel begeleiding te geven.

Meer informatie over de cursus Beeldhouwen

Workshops bij GildaART in Assen

Het is ook altijd mogelijk een workshop op de locatie bij GildaArt in Assen te doen. De workshops van GildaArt worden gegeven in een prettige en rustige sfeer en in een kleine setting. Van eventuele extreme hitte in de zomer hebben we geen last, in de ruimte is airconditioning aanwezig. Naast het creatieve element wil ik ook graag dat genoten wordt van het samen gezellig bezig zijn. Een geurige kop koffie of thee met iets lekkers hoort daar ook bij.

Mijn Pinterest account
Mijn LinkedIn account
Mijn Instagram account