Alle beoordelingen

GildaArt workshops scoren gemiddeld:
(5.0) o.b.v. 9 beoordeling(en)

Mevr

Gezellige workshop en goede begeleiding.
Veel mogelijkheden voor gebruik materialen. Je kunt ook je eigen creativiteit kwijt. Aan het eind van de workshop heb je een mooi en origineel… Lees verder “Mevr”

Janita
Resin Art

Voor het eerst….

Voor het eerst heb ik een workshop resin art gevolgd. Ik had van te voren al wat foto’s van Gilda gehad zodat ik mij n beeld kon vormen wat er… Lees verder “Voor het eerst….”

Yvonne Bakker
Resin Art

Resin art

Wat een leuke creatieve middag. Resin Art had ik wel eens gezien via YT. Het leek me wel leuk om zelf te doen en dat was het ook. Het tafeltje… Lees verder “Resin art”

Regina
Resin Art

Workshop harsen

De workshop die ik bij Gilda heb gedaan was uniek. De begeleiding, het proces en tenslotte een prachtig resultaat. Heel erg de moeite waard. De inspiratie die Ik heb opgedaan… Lees verder “Workshop harsen”

Liza Hoekstra
Resin Art

Workshop

Tijdens deze workshop met epoxy/ hars een prachtig tafeltje gemaakt. Het was leuk te zien hoe je met kleuren kunt werken en deze in elkaar over te laten lopen. Gilda… Lees verder “Workshop”

Marja
Resin Art

Workshop

Ik heb bij Gilda geleerd hoe ik met bladgoud kan werken. Het was een gezellige middag en ik heb een prachtige sokkel gemaakt.

Marja
Vergulden

mevrouw

Heel erg leuk om te doen. Het is lastig spul om mee te werken, dus altijd goed om even ervaring op te doen zodat je weet hoe het spul zich… Lees verder “mevrouw”

Bernadette de Jonge-Lubbers
Resin Art

Prachtig resultaat!

De eerste keer met hars werken; ik had geen idee hoe het werkt dus heel nieuwsgierig. Heb al wel prachtige beelden van Gilda gezien die ze bewerkt heeft met hars.… Lees verder “Prachtig resultaat!”

Carine Wortelboer
Resin Art

Workshop Vergulden

Via een kennis in contact gekomen met Gilda. Ik heb deelgenomen aan de workshop Vergulden. Na een hartelijk ontvangst en duidelijke uitleg konden we aan de gang. Door een zwarte… Lees verder “Workshop Vergulden”

Meine Verhoeven
Vergulden