Aanmelden voor workshop

GildaArt workshops scoren gemiddeld:
(5.0) o.b.v. 9 beoordeling(en)
bekijk alle beoordelingen

Zin in een gezellige en leerzame workshop? Een leuk uitje dat u met een vriend(en)/vriendin(nen) of familie kunt doen. U kunt zich hier aanmelden voor één van mijn workshops. In principe kan ik op elke middag een workshop geven, behalve op woensdag en zondag. U kunt zich opgeven voor open plekken van bestaande workshops, maar u kunt via onderstaand formulier ook een nieuwe workshop aanvragen. De workshops worden gegevens in Assen in de wijk Kloosterveen. Kijk voor meer informatie over de workshops op de betreffende pagina’s. Ik ga uit van minimaal 2 en maximaal 5 deelnemers per workshop.

Geplande workshops

In de maand september zijn alle workshops al vol.

Workshop
Datum
Aantal vrije plekken
Resin Art
Za. 9 oktober
2
Resin Art
Vr. 22 oktober
2
Resin Art
Za. 6 november
2
Resin Art
Za. 20 november
2

Aanmelden

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Aantal personen*
Overige deelnemers
Informatie over alle deelnemers is nodig voor het versturen van informatie over de workshop. Als dit nog niet beschikbaar is, aub later via e-mail nasturen naar gilda@gildaart.com.
Naam 2e deelnemer
E-mailadres
Naam 3e deelnemer
E-mailadres
Naam 4e deelnemer
E-mailadres

Workshops*
VIP-workshop
Het is mogelijk met alleen de opgegeven deelnemers (maximaal 2) de workshop te doen. Extra kosten zijn hiervoor € 50,- per workshop (inclusief BTW).
Kies 1 of meer dagdelen*
Optie datum 1
Optie datum 2
Optie datum 3

Hoe bent u bekend geworden met onze workshops?*

Opmerkingen

Hierbij geef ik GildaArt toestemming voor het verwerken van mijn gegevens en dat van mogelijke andere deelnemers met het doel de administratie van de workshop(s) te kunnen regelen.