Aanmelden voor workshop

GildaArt workshops scoren gemiddeld:
(5.0) o.b.v. 9 beoordeling(en)
bekijk alle beoordelingen

Zin in een gezellige en leerzame workshop? Een leuk uitje dat u met een vriend(en)/vriendin(nen) of familie kunt doen. U kunt zich hier aanmelden voor één van mijn workshops. In principe kan ik op elke middag een workshop geven, behalve op woensdag en zondag. U kunt zich opgeven voor open plekken van bestaande workshops, maar u kunt via onderstaand formulier ook een nieuwe workshop aanvragen. De workshops worden gegevens in Assen in de wijk Kloosterveen. Kijk voor meer informatie over de workshops op de betreffende pagina’s. Ik ga uit van minimaal 2 en maximaal 5 deelnemers per workshop.

Aanmelden

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Aantal personen*
Overige deelnemers
Informatie over alle deelnemers is nodig voor het versturen van informatie over de workshop. Als dit nog niet beschikbaar is, aub later via e-mail nasturen naar gilda@gildaart.com.
Naam 2e deelnemer
E-mailadres 2e deelnemer
Telefoonnummer 2e deelnemer
Naam 3e deelnemer
E-mailadres 3e deelnemer
Telefoonnummer 3e deelnemer
Naam 4e deelnemer
E-mailadres 4e deelnemer
Telefoonnummer 4e deelnemer

Workshops*
VIP-workshop
Wilt u een workshop reserveren voor uzelf en iemand anders, dan kan dat. Extra kosten zijn hiervoor € 20 p.p.
Keuze opties voor datum workshop
De workshops kunnen worden gegeven op dinsdag-, donderdag-, vrijdag- of zaterdagmiddag. Ze beginnen meestal om 13.00 uur, de eindtijd kan per workshop verschillen. Hieronder kunt u maximaal 3 opties opgeven voor de datum van de workshop. Wij plannen de workshop dan in en geven dit aan u door.
Optie datum 1
Optie datum 2
Optie datum 3

Hoe bent u bekend geworden met onze workshops?*

Opmerkingen

Hierbij geef ik GildaArt toestemming voor het verwerken van mijn gegevens en dat van mogelijke andere deelnemers met het doel de administratie van de workshop(s) te kunnen regelen.
Let op: check uw spamfolder als u geen bericht ontvangt van GildaArt
Mijn Pinterest account
Mijn LinkedIn account
Mijn Instagram account