Aanmelden voor workshop

GildaArt workshops scoren gemiddeld:
(5.0) o.b.v. 23 beoordeling(en)
bekijk alle beoordelingen

Heb je zin in een gezellige en leerzame creatieve workshop? In een leuk uitje dat je met een vriend(en)/vriendin(nen) of familie kunt doen? Meld je dan hieronder aan voor één van mijn workshops.

De workshops kunnen op elke weekdag in de middag (vanaf 13.00 uur) of avond (vanaf 19.00 uur) gegeven worden, behalve op de dinsdag. Geef je op via onderstaand formulier, vul enkele data in waarop je kunt en je hoort van mij welke dag de workshop gepland wordt. Dat hangt ook af van eventuele aanvragen van andere deelnemers. Het is ook mogelijk voor een klein extra bedrag (€ 20,- p.p.) een VIP-workshop te doen, als je de workshop liever in besloten kring wilt doen.

De workshops worden gegevens in Assen in de wijk Kloosterveen. Kijk voor meer informatie over de workshops op de betreffende pagina’s.

Aanmelden

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Aantal personen*
Overige deelnemers
Informatie over alle deelnemers is nodig voor het versturen van informatie over de workshop. Als dit nog niet beschikbaar is, aub later via e-mail nasturen naar gilda@gildaart.com.
Naam 2e deelnemer
E-mailadres 2e deelnemer
Telefoonnummer 2e deelnemer
Naam 3e deelnemer
E-mailadres 3e deelnemer
Telefoonnummer 3e deelnemer
Naam 4e deelnemer
E-mailadres 4e deelnemer
Telefoonnummer 4e deelnemer

Workshops*
VIP-workshop
Keuze opties voor datum en dagdeel workshop
Geef bij de datum ook het dagdeel aan dat u wenst. Als u minimaal 2 opties aangeeft is het dan is het inplannen eenvoudiger.
Optie 1 datum*
dagdeel*
Optie 2 datum*
dagdeel*
Optie 3 datum
dagdeel

Hoe heeft u ons gevonden?*

Opmerkingen

Hierbij geef ik GildaArt toestemming voor het verwerken van mijn gegevens en dat van mogelijke andere deelnemers met het doel de administratie van de workshop(s) te kunnen regelen.
Let op: check uw spamfolder als u na het aanmelden geen bericht ontvangt van GildaArt
Mijn Pinterest account
Mijn LinkedIn account
Mijn Instagram account