Cadeaubon bestellen

Wil je een leuk creatief cadeau aan iemand geven, dan is de GildaART cadeaubon misschien een goed idee. Met deze cadeaubon kan een leuke workshop geboekt, of op een andere wijze uitgegeven worden. Ik maak ook producten op bestelling, bijvoorbeeld een leuk bijzettafeltje die je ook in de workshop kunt maken. Of sieraden naar wens, bedenk het maar. Leuk om te geven voor de Kerst, moederdag, verjaardag, of welke feestdag dan ook.

Je kunt een bedrag van € 10,- t/m € 150,- kiezen, voor elke beurs is wat beschikbaar. Je kunt een bedrag kiezen bij het bestellen, maar je kunt ook een workshop geven. Dan betaal je het bedrag van de workshop, zie hiervoor in het menu de pagina’s voor de verschillende workshops die ik geef.

Je hebt de keuze om de cadeaubon naar jezelf te laten sturen, zodat je dit zelf kunt geven, maar je kunt het ook door mij rechtstreeks naar de ontvanger laten sturen.

In de e-mail die je ontvangt staat hoe je de betaling doet, ik zorg er dan voor dat de bon in een feestelijke enveloppe gestuurd wordt naar het juiste adres. Veel plezier ermee!

Gegevens besteller

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*

Gegevens ontvanger

Naam*
Voor welk doel wilt u de cadeaubon geven?
,-
Waar moet de cadeaubon naartoe worden verstuurd?*

Adres besteller

Straatnaam en huisnummer
Postcode
Woonplaats

Adres ontvanger

Straatnaam en huisnummer
Postcode
Woonplaats
Bericht voor ontvanger