Aanmelden voor workshop

Heb je zin in een gezellige en leerzame creatieve workshop? In een leuk uitje dat je met een vriend(en)/vriendin(nen) of familie kunt doen? Meld je dan hieronder aan voor één van mijn workshops. Ik werk vooral met kleine groepen (vaak t/m 4), zodat ik veel aandacht kan geven en gerichter kan ingaan op vragen/opmerkingen. Ik vind deze manier van workshops geven fijner dan het massale van groepen van 20 personen.

De workshops zijn niet op vaste dagen gepland, maar in onderstaande aanmeldformulier kunt je zelf een datum kiezen. Een workshop op locatie voor grote groepen behoort ook tot de mogelijkheden. Leuk voor een teambuilding uitje, of een vrijgezellenfeest!

De workshops worden gegeven in Assen in de wijk Kloosterveen. Kijk voor meer informatie over de workshops op de betreffende pagina’s (in het hoofdmenu onder ‘Workshops en cursussen’).

GildaArt workshops scoren gemiddeld:
(5.0) o.b.v. 25 beoordeling(en)
bekijk alle beoordelingen
Aanmelden, stap 1 van 3
Kies eerst de workshop die je wilt gaan doen, selecteer daarna een dag en als laatste het tijdstip. Als een datum niet beschikbaar is krijgt u hier een melding van.
Workshop*
Datum en tijd*
Om verder te kunnen moeten alle benodigde velden ingevuld zijn
Aanmelden, stap 2 van 3
Selecteer het aantal deelnemers en vul de gegevens daarvan in. Als het gaat om groepen groter dan 6, vul dan het contactformulier in met een beschrijving van het verzoek.

Als een deelnemer op de dag van de workshop nog geen 21 jaar oud is hoeft het BTW-bedrag niet betaald te worden. Vink bij de deelnemer hierbij het aankruisvakje aan en vul daarna de geboortedatum in. Het is wel verplicht op de dag van de workshop een ID-bewijs te kunnen tonen. Meer info over de vrijstelling van BTW

Aantal deelnemers*
deelnemer(s)
Deelnemer 1 *
* zie toelichting hierboven
geboortedatum, zie hierboven
Prijs € 
Deelnemer 2
Prijs € 
Deelnemer 3
Prijs € 
Deelnemer 4
Prijs € 
Deelnemer 5
Prijs € 
Deelnemer 6
Prijs € 
BTW-bedrag bespaard: € 
Totaalprijs: € 
Om verder te kunnen moeten alle benodigde velden ingevuld zijn
Aanmelden, stap 3 van 3
Vul in hoe je GildaART hebt gevonden en vink de toestemming voor het gebruik van de gegevens in. Eventueel kun je nog een opmerking toevoegen.
Hoe heb je GildaART gevonden?*
Opmerkingen
Hierbij geef ik GildaART toestemming voor het verwerken van mijn gegevens en dat van mogelijke andere deelnemers met het doel de administratie van de workshop(s) te kunnen regelen.